.

.

.

.

Terima Kasih byk2 atas sokongan.

Terima Kasih byk2 atas sokongan.
Awat x beli bundle gitu. Jenuh nk ngadap poslaju. Heeee #TQPoslaju

Tuesday, May 13, 2014

DIY Homemade Manjakani Facemask.







 www.facebook.com/BuahManjakaniOnline.







Buat yang nak jadikan Manjakani ini sebahagian bantuan utk selesaikan masalah muker berjerawat.

1)-Adakah period/haid anda flows nicely?on da date?atau cikit2?cangkot2? atau lompat2 tikam gitu?
2)-Adakah anda ada constipation or ape ek bahser mesia, errrr,...ape tuh sembelittt heee..
3)-Alahan/Resdung ada??mcm gatal2 hidung muker dsbnya..
4) Alahan seafood ? mcm2 alah laa yerr...kiter pon taktau dah...

Kiter suggest makan kapsul manjakani dulu,.....bagi semuerrrrr elok luuu...period ok menses lepas bebas,
pahtuuuu buleh laaa tarok serbok mask tu kek mukerr,....jgn terus tarok ,pon bulehhhh....tp mcm tersumbat..

Memangggg nyaa....kalu jerawat nak meletopsss...tuuu...memang tarokk sikitt je serbok campor air tepek tepat2 kt jerawat yg sedang segar bugar tuuu mmg kecutttt lah die esoknyerr...

Apeponnnnnn......apeponnnn,.....pilihan di tangan anda. Ok... Jadilah pengguna bijak...
Kaluuuu dalaman tak clear lagiii, canerrr lerrr luar nak OK kan.....sebabbb kiterrr pernahhh, gitu...
muler2 pakeiiii Set Muker 3in1 tu mmg lawooooooo kulit kiter gebuuu mcm plastik berkilat....u...
hurmmm....rupe2nyer die tersumbat, at one time,..die meletopssss...habesss ,..semer semua tahap keturunan jerawat keluar,...hurrm...

Cer buat facemask spt diatas,...MINUM AIR SUAM KOSONG BANYAK2....

Makan Kapsul dgn airsuam....suam suam kuku.... Pastikan bantal tido kiter, katil cadar sentiase bertukar..
Sebabbbnyerrr kiter tauuu,....jangan lerrr buat mase time2 kite kek kolej ke, hostel ke..mase kt univ dulu,
rumah sewa ke,....b4 kawen duluuu tuuu,....kire bilik tidor tuuu tempat balik tidorrr je...heeee..
bersihh2 duluu...sarong bantal tukauuu....hama2 tilam ke...

NAK CANTIK KENE RAJIN.....
bukan cantik diri kite je,...atau luorrr je...
Cantik dalam, luor, dalam rumah , luor rumah heee..

Disebabkan TAK CANTIK LAH kiterrr ni KENE RAJIN.....

Rajin lerrrr.....rajin solat, rajin wudhuk, rajin,kemas rumah, rajin ke dapor,.....rajin mandii heee..








No comments: